Verzenden & Retourzendingen

Tarieven Europa  tot 23kg

Nederland

€7
België
€10
Duitsland
€ 10

* Eilandtoeslag Voor eilanden geldt helaas een extra toeslag. Deze zullen wij op aanvraag behandelen.

Bezorgservice

Onze bestellingen worden verstuurd met Sendcloud tot maximaal 20 a 30 kg, afhankelijk met welk bedrijf en naar welk land wij het versturen. Door het netwerk van dit parcel bedrijf kunnen wij in bijna alle gebieden in Nederland, Belgie en Duitsland snel en betrouwbaar leveren. Leveringen op de waddeneilanden kunnen mogelijk wel iets vertraging oplopen. Woont u buiten deze landen kunnen we u laten weten wat de bezorgkosten en verwachtte levertijd wordt.

Levertijd

Wij streven ernaar uw order van maandag t/m vrijdag binnen 1 tot 3 dagen af te leveren, behalve als u een order in het weekend plaatst. Indien u uw order op maandag, woensdag of vrijdag voor 12:00 uur plaatst, streven wij ernaar de order de eerstvolgende leverdag te kunnen leveren.

Indien u uw order op zaterdag of zondag plaatst, dan zult u uw order op dinsdag ontvangen.

Mocht u verse artikelen willen bestellen is het uiteraard van belang wanneer dit bij ons binnenkomt.

Door omstandigheden kan dit wijzigen. Dit heeft vaak te maken met keuringen, stakingen en vergelijkbare omstandigheden

Door de uitstekende bezorgservice van Sendcloud kunt u in de meeste gevallen kiezen voor het voor u meest gunstige levermoment en afleveradres. Helaas kan het sporadisch voorkomen dat de streeftijd van levering binnen 1 tot 3 dagen niet gehaald wordt. Hieraan kunt u geen rechten ontlenen.

Leveringen tijdens feestdagen
Bestellingen die op zon- en feestdagen geplaatst worden zullen pas de eerstvolgende werkdag behandeld worden en de daarop volgende werkdag geleverd worden. Houd hier dus rekening mee bij uw bestelling.

Retourzendingen

Bij Hello Thai heeft u 14 dagen het recht uw bestelling zonder opgave van reden te retourneren. De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant. ”De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten die  door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.