Verzenden & Retourzendingen

VOOR 12.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN.

Tarieven Europa  tot 23kg

Nederland€5,95
België€9
Bulgarije€ 25,00
Cyprus€ 26,50
Denemarken€ 14,00
Duitsland€ 9
Estland€ 25,00
Finland€ 18,25
Frankrijk€ 13,75
Griekenland€ 26,50
Hongarije€ 19,25
Ierland€ 18,25
Italië€ 14,75
Letland€ 24,00
Litouwen€ 24,00
Luxemburg€ 11,50
Malta€ 26,75
Monaco€ 14,50
Oostenrijk€ 14,00
Polen€ 19,25
Portugal€ 17,50
Roemenië€ 22,50
Slovenië€ 19,25
Slowakije€ 16,50
Spanje€ 15,50
Tsjechië€ 16,50
Verenigd Koninkrijk€ 11,75
Zweden€ 19,50

* Eilandtoeslag Voor eilanden geldt helaas een extra toeslag. Deze zullen wij op aanvraag behandelen.

Bezorgservice

Onze bestellingen worden verstuurd met PostNL(MyParcel) tot maximaal 23kg. Door het netwerk van dit parcelbedrijf kunnen wij in bijna alle gebieden in Nederland, Belgie en Duitsland snel en betrouwbaar leveren. Leveringen op de waddeneilanden kunnen mogelijk wel iets vertraging oplopen.

Levertijd

Wij streven ernaar uw order van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur af te leveren, behalve als u een order in het weekend besteld. Indien u uw order van maandag t/m vrijdag voor 12:00 uur plaatst, streven wij ernaar de order de eerstvolgende leverdag te kunnen leveren.

Indien u uw order op zaterdag of zondag plaatst, dan zult u uw order op dinsdag ontvangen.

Door de uitstekende bezorgservice van PostNL kunt u in de meeste gevallen kiezen voor het voor u meest gunstige levermoment en afleveradres. Helaas kan het sporadisch voorkomen dat de streeftijd van levering binnen 1 tot 3 dagen niet gehaald wordt. Hieraan kunt u geen rechten ontlenen.

Leveringen tijdens feestdagen
Bestellingen die op zon- en feestdagen geplaatst worden zullen pas de eerstvolgende werkdag behandeld worden en de daarop volgende werkdag geleverd worden. Houd hier dus rekening mee bij uw bestelling.

Retourzendingen

Bij Hello Thai heeft u 14 dagen het recht uw bestelling zonder opgave van reden te retourneren. De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant. ”De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Diepvriesproducten

Bestellingen met diepvriesproducten verzenden wij alleen op woensdag en donderdag. Let bij het bestellen er op dat als u bestelling ook diepvriesproducten bevat, dan wordt de volledige bestelling pas op de eerstvolgende woensdag vezonden.

Als u diepvriesproducten besteld dan dient u er rekening mee houden dat u op de dag van ontvangst van het pakket thuis bent om het pakket te ontvangen, dit in verband met het bevroren blijven van de producten.
We hebben twee opties voor het verzenden van diepvriesproducten namelijk:
Optie 1: 
We verpakken de diepvriesproducten in een normale koeltas zoals die in de supermarkt verkrijgbaar zijn en stoppen deze in de doos. De producten zijn dan op het moment dat u ze ontvangt mogelijk deels ontdooit. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de buitentemperatuur op dat moment.
Optie 2: Isolatiezak (te koop in de webshop)
Als u bij de diepvriesproducten een Isolatiezak meebesteld dan verpakken wij uw producten in deze isolatiezak en op het moment dat u het pakket ontvangt zijn de producten nog goed bevroren.